A bútorszállítás rendszeres hibái és a megoldás: Fuvarozás

Igényes költöztetés barátságos díjjal. Többször kelt idegesítő helyzetet, hogy a költöztetés után a díj nagyobb a megbeszéltnél. Ettől örökre megszabadulhat, ha ezt a költöztetőt választja

Tehertaxi - Sokan nem tudják, hogy milyen jó áron számláznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban a barátommal együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz hűtő belevág a kezembe. Az egykori rossz tapasztalatok miatt inkább költöztető szakembereket kerestem fel. Költöztetés infókért kattintson ide. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Új helyre költözéskor rendkívül elengedhetetlen, hogy milyen állapotban jutnak szeretett bútoraink a régi helyéről az új helyére. Sokan a barátokat kérik meg , hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami gyakori gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz háztartási gépek szállítása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felteszi a teherautóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges megszokások során szoktak igen rondán megsérülni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-01-12 17:13