Különös online rádió

Létezik egy nem mindennapi online rádió. A Lépés Rádió célja elsődlegesen az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Eközben az online rádióhallgatók számtalan világhírű felvételt halljanak

Webrádió - Az online rádió közösségének lényeges, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait. Meghatározó céljuk, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket. Online rádió tudásbázis itt. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint látó kollégáinak.

Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-01-13 11:35