Ötös-, Hatoslottó Skandináv lottó nyerőszámok

Ki ne ismerné a többéve elérhető népszerű magyar lottó játékokat. És a legutóbbi lottó számokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötös-lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv-lottó esetén az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikák a megszokott heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Tájékozódhatsz, hogy a saját számaiddal milyen eredményeket sikerült volna elérni az elmúlt Ötös-lottó, Hatos-lottó és Skandináv lottó húzásokon, illetve mindhárom lottó esetén a húzásokon az előkerült nyerőszámok milyen sűrűn jelentek meg a szóban forgó lottó múltja során az adott évjárat, esetleg az utolsó telitalálat óta eltelt időszakban.
Abban az esetben, ha éppen most senki nem ütötte meg a főnyereményt, akkor a várható lottó nyeremények értékét és halmozódását is megtekintheted.

Abban az esetben, amikor nem csak a szerencseszámokkal tennéd próbára a szerencsét, úgy a mindenkor friss lottókhoz kapcsolódó nyeremény promóciók köréből is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játszani vágyók által választott gyakran választott nyerőszámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Abban az esetben ha van megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk társított vélt csalásról, akkor egy szabad fórum segítségével könnyen megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-12 14:49