Ötös-, Hatoslottó Skandináv lottó nyerőszámok

Mindannyian ismerjük az évtizedek óta kipróbálható nemzedékeken átívelő magyarországi lottójátékokat. És az aktuális számokat és nyereményeket?

Oldalunkon fellelhetők az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv-lottó esetében a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek a szokásos heti számsorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a nyerőszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az elmúlt Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a gömbből kisorsolt nyerőszámok milyen gyakorisággal fordultak eddig elő a szóban forgó lottó játék történelme alatt a meghatározott év, esetleg az utolsó telitalálat óta.
Amennyiben jelenleg sem Te sem más nem nyert, akkor a várható nyeremények értékét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.
Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó tipp-játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékosok által beikszelt kedvenc lottószámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Abban az esetben ha lenne megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk társított vélelmezett manipulációról, akkor egy szabad fórum segítségével könnyedén megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-12 14:49