Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú - hatékony fűtési megoldás

Aquarea T-CAP hőszivattyúval a hatékony fűtés többé már nem megvalósíthatatlan vágyálom. Megannyian úgy gondolják, hogy egy hőszivattyú vásárlása kimondhatatlanul költséges. Holott egy kis fejszámolással azonnal kiderül, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Pár év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy környezettudatos hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic hőszivattyú nagy hidegben is megőrzi száz százalékos hatékonyságát. Emiatt jóval gyorsabban megtérül a hőszivattyúba beruházott pénz

Hőszivattyú eladó - Az Aquarea hőszivattyú tulajdonképp egy fordított konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtő a lakás melegebb levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. De itt inverz módon megy végbe a folyamat. Egy melegebb helyről elvonja a hőenergiát és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez filléres elektromos áramra van szükség. Hőszivattyú adatok az aquarea.hu honlapján.

A földgáz ára minduntalan drágább lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók rövid időn belül kifogynak. Panasonic Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás kíméletlen hatásától. Biztonságban élhetjük hétköznapjainkat. Nem kell attól megijedni, hogy a kőszén ára akármelyik hónapban egetverően kirobban. Ennek ellenére a hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy egész életen át alacsony árú fűtést nyújt.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-29 17:27