Részecskeszűrő adalék

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű üzemanyag fogyasztása növekedett míg a teljesítménye igencsak leromlott

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő cseréje nagyon magas kiadás. Részecskeszűrő tippek a reszecske-szuro.hu honlapon. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő díja több százezer Ft. Számos rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, hisz a kijavítás költsége rettentően drága.

A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Sokan nem tudják tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel vannak szerelve. Egy megfelelő részecskeszűrő a korom kilencven százalékát képes magába fogni.

A rossz minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon drága kiadás, míg utóbbi olcsó módszer. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Használt autó vétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon megannyi esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: array, 2017-01-15 20:21