IP kamera működése

Az IP kamera rendszerek már nem csakis a vállalkozók részére hozzáférhetőek, mint 10 évvel régebben

IP kamera - Az IP kamera rendszerek már nem csupán a cégek számára elérhetőek, mint tíz-tizenöt évvel régebben, hanem hétköznapi emberek számára is. Az Őrködő weblapon választ kapunk házunk megvédésére és a nekünk fontosnak tudott javak folyamatos felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek netes és okostelefonos eléréssel.

Az IP kamera megfigyelő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő funkcióval, amit időbeli sorrendben megjelenít és felvesz a háttértárolóra. Az IP kamera rendszerek a precíz mérnöki tervezésnek köszönhetően csekély műszaki érzékkel, jelentősebb ismeretek hiányában is hamar otthon is telepíthetőek. A fejlett technikának hála akár három MP képfelbontást is tudunk alkotni elérhető és családbarát költséggel.

A mobilos szoftver segítségével mobiltelefonjáról egy kattintással figyelheti az IP kamera távol levő adást. Valamint a laptop böngészőjéből is átnézheti azt. Az adattároló kapacitásától és a mozgási esetek előfordulásától függően akár több napi vagy hónapnyi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk tárolni a digitális videó rekorder készülék segítségével. Nem marad megfigyelés nélkül bútora kiránduláskor sem. Mivelhogy azt a távoli elérés alkalmazásával weben keresztül is vizsgálhatja az IP kamera képén keresztül.

Címkék: IP kamera

 

Elengedhetetlen DPF szűrő megoldásokPálinkafőző felszerelések