Angyali mesekönyv, amit szeretnek a gyermekek

A felnövekvő kölyöknek monumentális igénye akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a szerény emberi összefüggéseket, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a gonoszokat

A mesekönyv ideje soha nem jár le. A mesékre állandóan szükség van, mert mindenki vágyódik a bűvöletre a borzongásra. A mesekönyv sztorija továbbá szerfelett célszerű és kulcsponti a gyerek változása nézőpontjából ugyanis annak segítségével sokasodik képzelőtehetsége, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másféle körülményeket felszabadíthatja a benne felgyűlt feszültséget.

A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni részleteket, amiket azután illusztrációként, vagy faliképként a apróság viszontláthat. A Meséld mesekönyv weboldalon olvasható több ötlet. Ily módon a kedvelt fabulabeli eszményét, vagy mesebeli helyét mindig láthatja. A mesekönyv bemutatása úgy készülnek nálunk, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy sok fabulából egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a sarj igényeinek megfelelően.

Forrás: meseld.hu, 2017-08-27 20:23