Mesekönyv amit kedvelnek a gyerkőcök

A felcseperedő csemetének tekintélyes szüksége van arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a hétköznapi emberi viszonyokat, szimpatizáljon a hősökkel

Mesekönyv - A mesekönyv érzékeltetése aszerint készülnek cégünknél, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amelyet akar a gyerekszobában látni illusztrációként. Mesekönyv tudásbázis a meseld.hu weboldalon. Arra is van mód, hogy sok fabulából egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a gyerkőc igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni részleteket, amelyeket azután képként, vagy faliképként a baba viszontláthat. Ily módon a kedvenc fabulabeli mintaképét, vagy mesebeli helyét állandóan láthatja.

A mesekönyvben lévő vitézek jellemébe bújva éli meg a veszélyt, a megmenekülést, az örömöt a bánatot, harcol az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. A kicsikben így rögzülnek az erkölcsi tanulságok. A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem komoly részben nevelnek is: az életről nevelnek, érzelmi kapaszkodókat nyújtanak és pártfogolják az egyediség alakulását.

Címkék: Mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2017-08-11 22:52