Színes és fekete-fehér nyomtatókhoz alkalmas öntapadó etikett címke

A szigorú szabályozás jóvoltából megvalósult a vásárlók tájékoztatási kötelezettsége. A termékek adatainak feltüntetése kötelező minden esetben. Ha az árucikk csomagolása nem tartalmazza a jogszabály által elrendelt adatokat, akkor ezt utólag kell pótolni. Erre a célra tökéletesen megfelel a Rayfilm öntapadós etikett címke.

A Rayfilm nyomtatható etikett címkékkel egyszerűen és gyorsan a levélre ragaszthatja a címeket, nem szükséges órákig minden levélre kézzel ráírni azokat. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék használhatók úgy a saját cím, mind a címzett címének megadásához.

A nyomtatható etikett címke színes és fekete-fehér nyomtatókhoz egyaránt alkalmas. A széles méretválasztéknak köszönhetően a legkisebb termékre is alkalmas. A Rayfilm etikett címke kiváló címkézési alternatívát nyújt termékcímkézésre, beltéri figyelemfelhívó feliratokhoz, DVD, CD lemezek feliratozásához, iratok azonosításához. A címke nagyon gyorsan és biztosan tapad még a nedves és hideg felületeken is. Arra azért okvetlen ügyeljük, hogy egy ívet csak egyetlen egyszer engedjünk át a nyomtatón.

Annak érdekében, hogy a címkenyomtatás ne okozzon nehézséget, az alábbi néhány szabályt tartsa szem előtt. A fel nem használt címkéket az eredeti dobozában lezárva és óvva a nedvességtől, száraz, lehetőleg 20°C körüli hőmérsékleten vízszintesen tárolja. Pörgesse át ujjaival a lapokat, mielőtt behelyezi a címkeíveket a nyomtató tálcájába. Fordítson különös figyelmet arra, hogy a címkeívekről ne hiányozzanak címkék, ugyanis ez nyomtatás során elakadáshoz vezethet.

Forrás: wts.hu, 2017-09-30 18:22