Részecskeszűrő eltávolítás

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye látványosan lecsökkent

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel az autót. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igen leromlott.

Tengernyien nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel vannak szerelve. Egy kiváló részecskeszűrő a káros részecskék 90 százalékát képes csapdába ejteni. Tanácsok a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló szemcsék szabad távozását.

A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben meglévő korom elég. A részecskeszűrő baja javarészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez jórészt a gépjármű felhasználásától függ. Akik kimondottan kis távokon használják, gyorsabban szembesülnek a fennakadással.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-11-24 14:35