Effektív internetes eladás: az igényes honlapkészítés receptje

Honlapkészítés után jön az igazi kihívás. Az eladási gépezet sikerének mérése. Eredményes a weblap, vagy csak emészti az időt?

Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a látogatók mennyi időt szentelnek a tartalom hasznosságának megállapítására. Ez szörnyen minimális. Mert 1/4-ed mp alatt a lehetséges fogyasztó már eldöntötte, hogy a weblapon látható információk hasznosak-e vagy sem. Pótolhatatlan egy kiváló weboldal. A weblap kezdetben egy csábító főcímmel felkelti a leendő vevő érdeklődését. Miután felkeltette a címsor potenciális vásárló érdeklődését, tovább fogja böngészni a weblap tartalmát. A honlapon lehetőség van instant megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A siker-orientált honlapkészítés változik igazán hatékonnyá.

Egy remek weblap akkor is vásárlást generál, ha az eladó éppen valami teljesen mással foglalkozik. Akár kirándulással is foglalkozhat, miközben a honlap szüntelenül hozza a hasznot. Ez a honlapkészítés igazi ereje. Ide tartozó kérdéskörben megannyi érdekes tanulmányt lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. A látogatókat erőteljesen motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sosem ér véget. Ekképpen változik hatékony üzletkötő gépezetté egy weboldal. A Honlapteszt honlapkészítés honlapon olvasható tanács.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-24 16:27