Nem mindennapi online rádió

Rendkívüli online rádió célja főleg az, hogy a fogyatékos embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Tanácsok a Lépés Rádió online rádió weboldalon. Meghatározó feladata az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió személyzetének mérvadó, hogy a nép többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát.

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Rendkívül szenzációs, hogy az online rádióban húsz kolléga tevékenykedik önkéntesként.

Ebben a korban már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült egyének világát. Ebben partner a nem mindennapi online rádió. Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-12-11 11:34