Animáció készítő program: Tündéri mesekönyv, amit szeretnek a kicsik

A felnövekvő gyermeknek óriási igénye akad arra, hogy mesekönyv (grafikai processzor) olvasásával átlássa a hétköznapi humán összefüggéseket, szimpatizáljon a hősökkel

Mesekönyv - A mesekönyv bemutatása úgy készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amit szeretne a gyerekszobában látni képként. Arra is van lehetőség, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a gyerkőc igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni szakaszokat, amiket aztán illusztrációként, vagy poszterként a csöppség viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli eszményképét, vagy mesebeli helyét mindig láthatja. A Meséld mesekönyv honlapon fedezhető fel ötlet.

A mesekönyv ideje sosem évül el. A mesékre állandóan igény van, mivel mindenki hőn áhít a bűbájra a borzongásra. A mesekönyv sztorija és eszméletlenül hasznos és fontos a ifjonc fejlődése szemszögéből tudniillik annak segítségével növekszik képzelete, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másféle szituációkat feloldhatja a benne felhalmozott feszültséget.

Forrás: meseld.hu, 2019-04-16 21:32