Olcsó tintapatron beszerzés - utántöltő tinta

A tintapatron díján rettentően sok forintot tudunk spórolni - HP nyomtatók

HP 300 patron utángyártott - A Canon nyomtatóknál még reménytelenebb a szituáció. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 forint, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágák lettek. Nyomtatni pedig muszáj. A tintapatron költségek ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete tintapatron a boltokban 4000 forint felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. Tintapatron részletezése a refillparadise.hu weblapján.

A tintapatron nagyon magas összegekért vásárolható meg. Nyomtatni muszáj, de nagyon nem mindegy, hogy milyen magas áron veszünk tintapatront. Napjainkban már a nyomtatók a mindennapi életünknek ugyanolyan természetes részét alkotják, mint más egyéb informatikai eszközök.

A nyomtatási költségei így – a tintapatron típusától és árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak. Nagyon nem mindegy, hogy milyen módon hajtjuk végre a tintapatron utántöltését. A RefillParadise patrontöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron az utántöltést bárki, mindenféle hozzáértés vagy gyakorlat nélkül meg tudja csinálni. A Refillparadise tintapatron honlapon található több tanács.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-06-28 21:26