Internetes futárszolgálat: megfizethető csomag feladás

Elenyésző darabszámú csomagküldés esetében a futárszolgálattal elképesztően drága lesz a csomag küldés díja - csomagfeladás

Expressz szállítás BestPosta - A tömeges használat egyik sajátossága, hogy a futárszolgálatnál olcsóbb árakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen személygépjárművet akar vásárolni, akkor nem sok kedvezményt kap. De mi van abban az esetben, ha összefogunk, és egyszerre 50 autóra adunk le megrendelést? Egymást eltiporva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta futárszolgálat és a csomagküldés külföldre kalkulátor is. A honlapukon részletesebb tájékoztatást kap. Mindenkinek ajánlani tudom.

Internetes futárszolgálat: megfizethető csomag feladás
Internetes futárszolgálat: megfizethető csomag feladás

Az eladónak és a vevőnek szintúgy előnyös a futárszolgálat, mert nagyon sok pénzt és fáradtságot lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. Manapság a futárszolgálat kulcsfontosságú része, hogy ajtótól ajtóig továbbítsák a csomagot. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futárszolgálat sofőrje csönget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. A tüzes nyári napokon vagy a fagyos téli napokon nagyon hosszúra nyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Tanácsok a BestPosta futárszolgálat blogon. Ezzel szemben a háztól-házig futárszolgálattal kényelmesen végezheti tevékenységét irodájában, mialatt a futárszolgálat személyesen szállítja a küldeményt.

Forrás: bestposta.hu, 2019-11-08 13:47