Nem mindennapi online rádió

Kivételes online rádió (online magyar rádiók) célja főleg az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Friss fm lejátszási lista: Módfelett dicséretes, hogy az online rádióban húsz műsorvezető munkát végez önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Alapvető célkitűzése a kedvelt online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió személyzetének sarkalatos, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársát.

Ez idő tájt már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek életét. Tanácsok a Lépés Rádió online rádió blogon. Ebben segít a kivételes online rádió. Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-12-25 14:36