Részecskeszűrő (gyújtógyertya) csere

Gondolhatunk a részecskeszűrő, akkumulátor hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye jócskán leromlott

Szűrőrészecske Kerékcsapágy - Temérdek rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a korrigálás költsége irdatlanul sok. A részecskeszűrő cseréje rettentően magas díj. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő díja több százezer forint.

Ha a részecskeszűrő, motorháztető lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon fedezhető fel részlet. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye durván leromlott.

Egy szuper részecskeszűrő a korom kilencven százalékát képes magába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel vannak szerelve.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-03 17:11