Tipográfia könyv - Mesekönyv amit imádnak a kicsik

A felnövekvő csemetének nagy igénye akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a szimpla humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a rosszakarókat - író

Képkeret - A mesekönyv illusztrálása úgy készülnek minálunk, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi nekünk, amit szeretne a gyerekszobában látni rajzként. Arra is van lehetőség, hogy rengeteg meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a apróság igényeinek megfelelően. Részletek a Meséld mesekönyv blogon. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni részleteket, amelyeket azután rajzként, vagy plakátként a gyerek viszontláthat. Ily módon a népszerű mesebeli mintaképét, esetleg mesebeli helyét többnyire láthatja.

A mesekönyv üzenetét minimum olyan remekül lehet illusztrálni, akár megírni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó pszichikai adottságok kellenek, melyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan titkaival. A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, körülményes és életszerű figurák segítségével a gyerekek nem tudnák olyan egyszerűen megtanulni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a rendkívüli karakterek példáján.

Forrás: meseld.hu, 2019-12-25 21:34